Co nowego?
Każdy lubi od czasu do czasu coś pochrupać.
W ebooku znajdziecie chipsy z jarmużu, cicierzycy, tortille czy burgera.
Link poniżej
28 września, 2020 Napisany przez Aleksandra Gwazdacz Przepisy czytaj więcej
Nie znam osoby, która nie lubi lodów.
Zapraszam do pobrania ebooka i korzystania z lżejszej wersji lodów
30 lipca, 2020 Napisany przez Aleksandra Gwazdacz Przepisy czytaj więcej
Wiele razy spotykam się z pytaniem " Pani Olu, jak przetrwać urlop aby nie zaprzepaścić tego co już osiągnełam?"
Oto moja odpowiedź i kilka wskazówek aby wiedzieć jak przetrwać wyczekiwany urlop :)
10 lipca, 2020 Napisany przez Aleksandra Gwazdacz Artykuły czytaj więcej
Dziś Dzień Dziecka ! Każdy z nas czuje się dzieckiem. Długo nie myśląc stworzyłam Ebook z tej okazji.
Zachęcam do pobierania i korzystania z przepisów.
Link poniżej.
01 czerwca, 2020 Napisany przez Aleksandra Gwazdacz Przepisy czytaj więcej
25 kwietnia, 2020 Napisany przez Aleksandra Gwazdacz Przepisy czytaj więcej
Zapraszam do pobrania bezpłatnego Ebooka z przepisami świątecznymi
07 kwietnia, 2020 Napisany przez Aleksandra Gwazdacz Przepisy czytaj więcej
07 kwietnia, 2020 Napisany przez Aleksandra Gwazdacz Przepisy czytaj więcej
Marynowana pierś z indyka
06 kwietnia, 2020 Napisany przez Aleksandra Gwazdacz Przepisy czytaj więcej
06 kwietnia, 2020 Napisany przez Aleksandra Gwazdacz Przepisy czytaj więcej
06 kwietnia, 2020 Napisany przez Aleksandra Gwazdacz Przepisy czytaj więcej
Domowa granola z jogurtem naturalnym i owocami
06 lutego, 2020 Napisany przez Aleksandra Gwazdacz Przepisy czytaj więcej
Poniżej odchudzona wersja ryby po grecku :)
16 grudnia, 2019 Napisany przez Aleksandra Gwazdacz Przepisy czytaj więcej
Poniżej przedstawiam propozycję fit pierniczów na Świeta. :)
16 grudnia, 2019 Napisany przez Aleksandra Gwazdacz Przepisy czytaj więcej
PLACKI Z DYNI (ok. 400 kcal)
Składniki:
- dynia 200 g (porcja)
- jogurt naturalny 50 g (1/3 kubka)
- mąka pszenna pełnoziarnista 30 g (3 płaskie łyżki)
- mąka żytnia 20 g (2 płaskie łyżki)
- migdały 15 g (łyżka)
- oliwa z oliwek 10 g (łyżka)
- przyprawa cynamon 3 g (łyżeczka)
- syrop klonowy 10 g (płaska łyżka)
09 listopada, 2019 Napisany przez Aleksandra Gwazdacz Przepisy czytaj więcej
ZUPA KREM Z DYNI I BATATA (ok. 600 kcal)
31 października, 2019 Napisany przez Aleksandra Gwazdacz Przepisy czytaj więcej